Leyla


on a bed of roses...

Den tredje hjärtekatten Leyla är nästan klar. Hon saknar bara hjärtat men ligger här och njuter på mina fina rosor. Det är så roligt att virka. Nu ska jag faktiskt virka något annat ett tag. Jag har annars två katter kvar innan min hjälpinsats är klar. Jag har fått förfrågningar om jag virkar på beställning. Absolut gör jag det. Men jag har en sak på gång efter sommaren som gör att det kan bli enklare att beställa tror jag...

Nu är vi snart friska här hemma. Alla i familjen har nu haft en förkylningsomgång. Kanske därför jag kunnat virka lite mer. Jag har ju inte behövt flänga till och från dagis. Bebis har sovit i sin egen säng och inte i vagnen. Det har faktiskt varit riktigt mysigt att vara mammaledig de här dagarna. Men nu börjar stora tjejen att få tillbaka sin energi och börjar så smått klättra på väggarna. På fredag blir det dagis igen.

Leyla: My third heart-cat is almost finished. It has been nice to be at home when we have been having colds everyone of us. No daycare to run to in the morning and in the afternoon.

2 kommentarer:

caroline sa...

Svar / Jag förstår det. Den är hemsk, men det får en att uppskatta livet ännu mer på något konstigt sätt. Man gråter lite & tänker på hur bra man egentligen har det. Så, va kul att du kan virka på beställning!! :D Du är så duktig! Brukar du göra det elr är det något nytt? :) Jag vill ha en sån där nalle som du virkar, precis en sån som "Nils" den blåa du gjort, fast en svart med ett rosa hjärta! :D Å vad vill du ha för en sån söting? Du kan väl skriva ett mejl om du inte vill svara på bloggen.

carolinezwedberg@hotmail.com
/Kram Caroline

Gnistra i Norr sa...

Lika sockersöt som de övriga :-)

//Jeanette