Dagens horoskop


Det kan tydligen bli ännu mer skapande framöver. ;o) Jag har minsann två stora projekt på gång nu. Men det gäller att jag börjar virka och lägger på hög annars går det inte alls. Ska in med en jobbansökan innan helgen också.


Det är bra att jag håller igång tankarna för nästa vecka ska det rivas upp gamla sår igen. Ska ju vittna i en rättegång och prata om en person jag så hårt försöker glömma. Allt är bara konstigt och sjukt. Jag tror ingen riktigt kan förstå hur sjukt... Direkt jag stannar upp kommer det över mig. Det är tre år sedan hon dog och ändå får jag liksom inte gå vidare. Det är bara att bita ihop. Precis som vanligt och tänka på att andas...

The daily horoscope: In my horoscope today it says that a creative period is waiting. I have to agree on that. I have two big projects coming. Next week I will also attend a trial (not so creative). A sick trial dealing with sick stuff that I am trying hard to forget.

2 kommentarer:

Linda sa...

Ja det är ju helt sjukt att du måste göra det där! Försök att bara se det som just något som måste göras och göras för att sedan glömma. Ta med dina skapande projekt att pyssla med och fokusera på före och efter.
Kraam!

Gnistra i Norr sa...

Ja ditt horoskop stämmer verkligen bra. Tråkigt att måsta dra upp sådant du vill glömma.

//Jeanette