Vinter ja tack


Bilden är tagen från bloggen Snailstales.

Imorse var det vitt på marken. Ett tunt lager med snö. Jag och dottern var extra glada över det och hon pratade om skidor och tomten (och tutten som ska till tomten) och vi pratade om pulka och bob och... ja , allt härligt som har med vintern att göra. Men det blir först om några månader tyvärr. Vårvintern är ju finast att vara ute i. Då är det inte för kallt och ruskigt, eller halt.

Dottern ägnar morgonen åt att hoppa upp på min rygg ständigt och jämt. Aj säger jag och så masserar hon mig lite för att i nästa stund klänga på min rygg igen. Jag tror hon saknat mig litegrann när jag varit borta. Å jag henne.

Det är härligt att ha en extra dag ledigt från jobbet - höstlov som det är. Allhelgona helg på G. Jag tänker hellre på de nära och kära man mist än fyller hemmet med halloweenpynt. Men sån är jag. Vi pratade om det på jobbet nyligt, att påskkärringarna har försvunnit och monstren har tagit över... Tacka vet jag påskkärringar. :o)

2 kommentarer:

Linda sa...

Åh, vad härligt med vitt överallt! Jag får nog börja fundera på vinterdäcken snart med tanke på det numera vanskliga vädret och mina blankslitna däck...

Ja, Halloweentrenden har verkligen exploderat på sistone. Det blir premiär på pyntfront och festligheter i den andan, och det är riktigt kul! Måste bara komma ihåg och dokumentera allt! :o) Sedan kan man ju kanske göra både och? Tänka på nära och kära som avlidit, OCH spöka ut sig? :o)
Hoppas du får en trevlig helg!
Kram!

Anda: sa...

Jo, eller så kan jag skylla mitt oengagemang på det och slippa undan. ;o) Jag ska faktiskt på halloweenfest imorgon men jag vågar vägra utklädsel. Hehe.