Skrivklåda?

Sambon uttryckte det väl i går - jag har aldrig pratat så mycket om att skriva som den senaste månaden. det kliar så i fingrarna och jag kan tänka mig att lägga ned både tid och pengar på att skriva mer än idag. Kanske det är tack vare bloggen. Det blir att jag skriver nästan varje dag och tycker det är roligt att fundera på nästa inlägg. Som läsare får ni alltid acceptera en blandning av både det ena och det andra på min blogg. Valet är fritt, att läsa det eller inte. ;o)Jag har hittat till en finfin blogg: Sama på kreativa äventyr. Hon har hoppat på NaNoWriMo-tåget som startar idag den 1 november. Jag stod och övervägde i flera dagar men har inte gått med i år. NaNoWriMo står för National Novel Writing Month, och var till en början inriktad på Amerika (därav National). Idag kan man vara med från hela världen. Målet är att under en månad skriva 50 000 ord (cirka 175 sidor) med start den 1:a november. Man får absolut inte starta innan dess. För att klara antalet ord måste man fokusera på kvantitet istället för kvalitet, skriva MÅNGA ord per dag och stötta och stödjas av de övriga deltagarna genom ett forum man får tillgång till först när man anmäler sig. Idag är jag inte inne på att skriva skönlitterärt annars hade det nog varit en finfin grej att gå med i.

3 kommentarer:

minelli sa...

Hej! Du försvann så snabbt igår, men vi ses ju snart igen. Känner igen mig i dina skrivardrömmar. Kanske blir det en skirvarkurs... men bara kanske.... http://www.skrivskolan.com/utbildningsplan.php
KRAM /Lisa

Anda: sa...

Jag hoppade på en skrivkurs (distans) i våras - Kom igång och skriv nivå 1 på Falkens författarskola - men jag får feedback först när jag är klar med kursen... och det är jag inte... än. :o)

Vi ses i veckan! Kram!

Linda sa...

Vad fräckt, och vilken utmaning det skulle vara!