Finfin semesterVi har haft fem dagars semester. Jag tyckte det var perfekt längd eftersom jag brukar få hemlängtan efter några dagar borta. Några dagar i Stockholm och Göteborg var tillräckligt för mig - och mina fötter. Vilka skavsår jag fick av allt promenerande! Tillslut köpte jag mig ett par flipflops på Hellyhansen som jag bara var tvungen att ha, främst för att de var snygga men även för att rädda mina små tår. Hehe. Semestern avslutades med en konsert med Bruce Springsteen and the E Street Band på Ullevi. Cirka 60 000 i publiken å så jag och sambon. Det var en folksamling som hette duga. Jag är väl inget riktigt Bruce-fan men det är kul att ha varit på en av hans konserter och musiken var absolut inte dålig. Vilken energi mannen har på scenen sen. Större delen av tiden använde jag öronproppar men ibland var jag bara tvungen att ta ut dem för att uppleva publikens allsång. En av bilderna är tagen efter konsertens slut, när alla är på väg ut.


2 kommentarer:

Linda sa...

Hallå! Du brinner ju för dina handarbeten! Du har ju det jag önskar jag hade: spjutspetskunskaper, allvetande erfarenheter inom ditt intresse! Både virkning och broderi. Och stickningen är inte långt borta!
Men som du säger...varför vill man vara som alla andra? Och hur är egentligen "alla andra"? Nej, kan man inte bara vara? :o)
Kraaaam!

Anda: sa...

Precis. Att klara av att bara vara är en konst i sig. Kram!