Virrig

Igår var det framflyttning av klockan - vilket vi missade totalt hemma. Jag blev helt förskräckt när dottern skulle väckas och klockan visade halv fyra. "HALV FYRA! Har hon sovit i tretimmar?"... Eh, vänta nu... Så jag kunde inte åka till leksaksaffären som planerat eftersom de redan stängt för dagen. Typiskt.

På jobbet har jag en ovana att börja dagen med att läsa tidningar och nyheter på webben, vilket kan ta ett tag. Efter att jag läst igenom en massa sidor kom jag på att just ja, det är ju första april. Jag måste ha läst en massa tokiga skämtsamma nyheter utan att reagera tydligen, varpå jag tittade igenom sidorna på nytt. Jag hittade ingenting ovanligt och tittade på datorns datumvisare: 31 mars. Är det nåt fel på min dator, hann jag tänka innan jag insåg att det är imorgon det är första april. Imorgon och inte idag. Mina planer den här veckan har därför blivit lite felplanerade, med en dags förskjutning.

Lite komiskt också att jag hade tänkt recensera en bok i det här inlägget egentligen. Nämligen: Handbok för tankspridda: Tips, tricks och vittnesmål skriven av Johan Rapp. Läs och få dig ett och annat garv! Det är väldigt många som envisas med att slänga fel påse bland soporna på morgonen och komma till jobbet med en stinkande soppåse. Riktigt så illa är det inte med mig... än... Idag har jag "bara" besökt dagis två gånger på morgonen för att jag glömde ta med stövlarna första gången och när jag väl kom på jobbet insåg jag att dotterns halsduk låg i min väska. Nej, jag åkte inte dit en tredje gång.

Inga kommentarer: