Extraknäck!


Jag har fått ett jobb. Skickade in min ansökan i torsdags, blev uppringd lördagmorgon och har just haft en så kallad anställningsintervju.

Ett läxhjälpsföretag sökte mattelärare för undervisning online kvällar och helger. Han hade redan bestämt sig och började med att visa anställningskontraktet. Ingen löneförhandling dock men jag ser det som ett ypperligt tillfälle att utöka min meritlista, möjlighet att få ännu mer lärarerfarenhet och att få göra det jag gillar mest med lärarjobbet. De slantar som det ger blir ett bra extra tillskott i min lilla kassa. Kanske kan jag unna mig ett par Copic Markers. ;o)

Nu får jag iaf en anledning att köpa den där ritbrädan jag gått och suktat efter ända sedan jag läste bildlärarkursen. Hur ska man fira detta? ;o)

Extra job: After the summer I will help students (online) with their math: :o)

3 kommentarer:

Gnistra i Norr sa...

Hurra!!! :-)

Linda sa...

Grattis! Söker de ingen här nere?? ;o) Är det online borde väl det inte spela någon roll var man bor? :o)

Anna sa...

Tack tack!

Linda: De sökte mattelärare på ospecifierad ort. Kolla in pluggjouren.se och skicka in ditt cv. Han ville jag skulle ta No-pass också men det tyckte inte jag. ;o) Men det är tyvärr inget heltidsjobb. Men jag tror detta är framtiden. Kul att få vara med i starten också. :o)