Vad ska du bli när du blir stor?


You Should Be an Artist
You are incredibly creative, spontaneous, and unique.
No one can guess what you're going to do next, but it's usually something amazing.
You can't deal with routine, rules, or structure. You're easily bored.
As long as you are able to innovate and break the rules, you are extremely successful.

You do best when you:

- Can work by yourself
- Can express your personality in your work

You would also be a good journalist or actor.

Artist=Person som utövar konst. I mina ögon är skrivande en konstform. Så resultatet passar därför in fint på mig... Har jag sagt att jag även läser horoskopet i tidningen på morgonen? På mitt horoskop återkommer konstigt nog samma fras väldigt många gånger: Du som arbetar med matematik kommer att få en bra dag idag. Då vet jag att det blir en bra dag för jag jobbar ju med matematik. Det gäller att ta åt sig det positiva och ignorera det negativa. Ironin flödar. Alla som känner mig väl vet att jag alltid fokuserar på det negativa. Hehehe.

Men seriöst så är det här en fråga jag ställer mig varje dag. Vad tusan ska jag bli när jag blir stor? Om min våg skulle kunna prata så skulle den säga större. Jobbmässigt har jag ingen aning. Det är jobbigt. Jag vet att jag har en bra examen, till och med två, och många är nöjda med det och jobbar inom det. Men jag vet inte om jag är på rätt väg, den akademiska världen känns alltför stel för mig och den konstnärliga världen lockar.

2 kommentarer:

Linda sa...

Visst har vi varit inne på det, att den form du stöpts i kanske inte passar dig? En person kan förändras, nya mål utformas, men du har ju alltid haft den där estetiska ådran. Den har ju bara inte fått komma fram för "karriär", "riktigt jobb" och en maggothjärna! :o)

Jag skulle visst bli en socialarbetare, eller passa som hemmafru!

Anda: sa...

Jupps så är det. Vissa delar kommer jag nog aldrig ifrån, som tanken att man måste ha ett "riktigt jobb".

Hemmafru låter inte så tokigt. Kanske inte läge för det just nu iom husköpet. ;o)