Skor

Min dotter har alltid gillat skor. Sambons senaste inköp var ett par kängor (Dr Martens) som hon genast skulle till att fotografera. Det är alltid kul att hitta en massa bilder tagna av henne i kameran när man laddar upp bilder i datorn. Här är ett till:
Den här bilden berättade hon även om hur hon gjorde när hon tog det. Så det är faktiskt en tanke bakom bilden... Kan kanske vara svårt att se... Hon ville självklart visa sina finfina randiga sockar - likadana som mammas.

Innan dottern ens kunde gå ägnade hon dagarna åt att prova mina skor. Köpte jag ett par nya så skulle även hon prova när vi kom hem. Hon har koll på alla våra skor plus hennes egna då. Favoriterna är hennes stövlar. Anledningen är inte så tokig - med dem får man hoppa i vattenpölar. Det är svårt att slå det. Idag kommer hennes mormor och morfar med ett par nya skor (att ha till jul). De är rosa och glittriga och har en tillhörande klänning. Hon har pratat om ballerinaskor - som jag tror de kallas - länge nu och det är många tjejer som har liknande på dagis. Vi får väl se om hon blir nöjd.

Inga kommentarer: