Lusattack!Detta lilla kryp kryper omkring i håret bland barnen på Emmas dagis. Lus! Förra veckan började det och nu fortsätter det. Idag har jag köpt in både luskam och nån slags spray. Inte vet jag hur en lus ser ut och på bilden är den ju väldigt stor jämfört med verkligheten. Vi prövade kamma igenom familjen och om det då var mjäll eller lusägg vi hade - vem vet. Sambon står nu och rakar av sig allt hår, dottern är insprayad med lusmedel och sen ska mitt hår få sig en omgång (med spray). Vill inte ha de små krypen i mitt hår! Förebyggande kan man ju inte vara men nog kliar det lite väl mycket i mitt hår... eller så är det bara en grej jag har fått för mig...

Sambon har önskat sig en halsduk i över ett år nu. Nu har jag köpt garn (Drops Eskimo) och har även hittat ett mönster som både han och jag tycker ser bra ut. Se bilden ovan - fast han vill ha den mycket längre minsann. Jag trodde att min grövsta sticknål storlek 9 skulle räcka men enligt mönstret ska det vara STORLEK 12. Jisses, det lär gå fort att sticka den halsduken. :o)

2 kommentarer:

Linda sa...

Brrr! Det är nog inte många nackdelar med dagis, men det där är i alla fall en av dom! Klart att det känns som det kryper här och var, även om man skulle vara lusfri!

Låter som en riktigt go halsduk dock! :o)

Anda: sa...

Ja, visst gör det...