Halsdukens öde
Här är ett bildbevis på halsduken jag stickade till sambon. Märk väl ordvalet stickade. Igår kväll blev det följande öde för halsduken:Nu är det en ny halsduk på gång. I färgerna svart och vitt. Bildbevis kommer senare. Börja om från början, börja om på nytt... Tralallallaaaaa... :o)

På den första bilden så ser ni vår gräsliga gula tapet i vardagsrummet. Huuu... Men det ska minsann ändras här i veckan när hantverkarna.. eh.. jag och sambon (med lite hjälp av min pappa) ska måla om väggarna, slipa och lacka parkettgolvet. Spännande projekt. Vi har redan börjat plocka ut möblerna. Jisses, vad mycket böcker vi har och då har jag ändå plockat bort TRE flyttkartonger med böcker som står nere i förrådet när vi skulle bli sambos. Soffan som halsduken ligger på ska också bort. En ny soffa står och väntar i möbelaffären. Här ska bli fint!

5 kommentarer:

Linda sa...

Neej, vad var det för fel på den halsduken? Den såg ju jättefin ut! Fina färger!
Jaja, för sent nu ändå! :oP
Men åh, ny soffa! Jag som var så avis på den ni nu har. Kan ni inte skicka ner den hit? Vi behöver en ny till flytten! :o)

Anda: sa...

Linda: Kolla upp om ni kan få ned den smidigt (dörr till dörr den här veckan) så får ni den för en billig summa. Seriöst alltså! :o)

Linda sa...

Oj! Hur billig?? :o)

Anonym sa...

Men jag förstår inte, vad hände med halsduken? Den såg ju jättemysig ut ju...-virkstina

Anda: sa...

Virkstina: Jo, mysig var den men inte riktigt passande för dess tilltänkte ägare. Det röda var liksom inte hans grej kände jag. Och jag är lite sån, känns det inte rätt så är det fel. :o)