Vem är jag? Del 2

Min personlighetstyp
Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.

Karriärer som skulle passa mig
Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, studievägledare, journalister, religionslärare.

Det stämmer ganska bra in på mig förutom det där med kvicktänkt. Jag ser mig då inte som kvicktänkt. Att arbeta som skribent är en dröm för mig, men jag måste jobba på att bli mindre kritisk mot mig själv först. Bildlärare vore också hur kul som helst. Politiker... Låt mig storskratta!!! Forskare, ptjaa det är ju vad jag arbetat med i nästan sex år men som jag nu smått gett upp på grund av den där kritiska grejen. Att hjälpa andra är kul - när jag kan.


Testa själv!

1 kommentar:

Linda sa...

"Fritidspolitiker"? VAd sjutton är det? Men låter kanska najs! :o)