Nu så

Äntligen har böckerna kommit! Jag hämtade dem igår och bläddrade igenom dem under kvällen. Lite besviken blev jag över en av böckerna men de övriga var helt ok. Den här veckan har stickivern lagt sig lite och nu är jag mer inne på korsstygn - igen. Kolla bara in valpen på bilden, risken är att jag bara måste köpa broderisatsen ganska snart, det känns bara så.

Idag är det skolavslutning. Det tar några år innan jag får gå med dottern på hennes skolavslutning, pirrar riktigt i magen när jag tänker på det.

Mitt sommarlooooooov, så jätteskönt mitt soooooommarlooooov ska bli...

Nästa år får jag ju gå på skolavslutning på grund av mitt vikariat. Det ska bli ett intressant skolår. Undra om jag ska köpa mig en lärarkalender. Kanske det blir mer verkligt då.

Lilltjejen fick sig en "överraskning" igår. Sambon hade gått och köpt henne en träningsoverall i gult och blått (fotbolls-EM närmar sig) och hon blev lyrisk. Han hade köpt en matchande träningsjacka och gissa om de såg söta ut ihop. Vi är en fin liten familj. Heeeeej familjen, som lilltjejen brukar säga.

2 kommentarer:

lotto 649 winning numbers sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anna sa...

Vad kul med en till som gillar handarbete :) Den tavlan med hunden som tappat sina fläckar (?) är jättesöööt! Brukar du läsa de engelska och amerikanska korsstygnstidningarna? Det är helt fantastiskt vilka fina motiv dom har jämfört med standarden i Sverige som är gammeldags blommor för hela slanten ;)