Ledig dagDagen har börjat riktigt bra. Jag sitter och stickar samtidigt som lilltjejen ritar med sina tuschpennor och Madicken går på barnkanalen.

Madicken är min absoluta favorit-Astri Lindgren film om jag måste välja. Jag får alltför ofta höra av mina föräldrar om den gången hela familjen var och såg Madicken på bio. När filmen var slut ställde jag mig mitt i salongen och skrek "jag vill se mer Madicken!!!" Min några år äldre syster ville bara sjunka genom golvet.

Det gnager lite inombords - köket är ett enda stort bombnedslag och jag har en hel del papper att ta itu med inför ett möte jag har på banken i eftermiddag. Men jag vill bara sitta här... och lukta på blommorna (eller rättare sagt sticka).

2 kommentarer:

Linda sa...

Vad lik Emma var Madicken!! :o)

Ta det lugnt. Köket springer ingenstans (tyvärr kanske), men rafsa bara ihop pappren till banken, och så tar ni allt där. Hon/han/banktypen är ju till för att hjälpa!
Sitter du och låter tankarna gnaga på köket blir ju den stund du sitter bortkastad. Koppla bort och ta det sen nån gång, eller gör bort det så du kan slappna av sedan. Tänk bara på: Är det sådan katastrof att låta köket stå??
Kram!

Anda: sa...

Jag har städat bort en del nu iaf. Resten får stå. :o) En ledig dag är det meningen att slappa på. Hehe.