BeroendeJag måste erkänna. Jag är beroende av pocketböcker. Går jag in i en affär som har pocketböcker måste jag spana in deras utbud. Hela sommaren har jag försökt att hålla mig för att köpa något. Köpte några i början på sommaren men sedan har jag varit riktigt duktig. Om man ignorerar fakta - jag är med i Pocketklubben och får välja en av sex böcker varje månad ur deras månadsblad och sedan dimper boken ned i brevlådan med posten. Hur smidigt som helst. Jag var till affären i lördags och skulle inhandla lime (till min fantastiska jordgubbs-daiquiry) och kom hem med två lime, en brödpåse samt tre pocketböcker. Det var tre för 60 kronor! Hur kunde jag motså det? Nej, det gick bara inte. Så nu har jag... alldels för många olästa pocketböcker i min pockethylla. En pockethylla som börjar bli smått full. Finns det någon förening för såna som mig? AP - Anonyma pocketister?

Ps. Jag fick min månadsbok i fredags - Livstid av Liza Marklund... Som jag har väntat!

1 kommentar:

Linda sa...

Vi kanske kan starta en AP tillsammans? :o) Tre för 60 är ju grymt! Marklunds senaste är vädigt bra, jag väntar ivrigt på nästa!
Jag är grymt impad av dina hyllor! Hur många böcker har du? Hur många har jag? Hur många vi än har så är det inte tillräckligt!! Leve pocket!